Waarnemingen beheren van snApp de exoot

Waarnemers die gebruik maken van de app snApp de Exoot kunnen via de website https://snappdeexoot.nl/ de ingevoerde waarnemingen bekijken en beheren. Ook kunt u daar validatievragen beantwoorden.

Inloggen

Om te starten is het nodig om in te loggen. Ga naar https://snappdeexoot.nl/ en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Gebruik hiervoor dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als in de app.

U kunt via de knoppen Gebruikersnaam vergeten? en Wachtwoord vergeten? eventueel uw gebruikersnaam opvragen of uw wachtwoord wijzigen. Als u het wachtwoord gewijzigd hebt, is ook het wachtwoord voor de app gewijzigd.

Waarnemingen bekijken

Na het inloggen gebruikt u de optie Waarnemingen organiseren

In beeld krijgt u alle waarnemingen die u ingevoerd heeft met de app. Deze verschijnen rechts.

Door op de soortnaam te klikken kunt u de waarneming inzien:

Waarnemingen beheren

Het kan natuurlijk zijn dat u achteraf een waarneming wilt aanpassen. Bijvoorbeeld omdat u de determinatie wilt aanpassen, of het aantal klopt niet.

Ga hiervoor naar de waarneming zoals aangegeven in Waarnemingen bekijken.

Kies dan voor het pennetje linksboven de waarneming:

Er verschijnt een scherm met de waarneming. Hier kunt u de gegevens en bijvoorbeeld foto's wijzigen en onderaan op opslaan klikken:

Validatievragen beantwoorden

Als één van onze validatoren een vraag heeft over een waarneming van u, dan krijgt u een mailtje op het aangegeven mailadres. Als u inlogt krijgt u de gegevens van uw waarneming te zien met rechts in beeld de opmerking/suggestie van de validator.

Meestal betreft het hier een voorstel van een andere soort. U kunt de wijziging accepteren door op accepteren te klikken onder de voorgestelde wijziging. Of u kunt aangeven waarom u het niet eens bent met de voorgestelde wijziging door dit in het tekstvak in te vullen en op verwerpen te klikken.

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.