Zelf extra invoeraccounts aanmaken

Wist u dat u als abonnee van een onbeperkt aantal accounts op uw NDFF Invoerportaal gebruik kunt maken? Hiermee kunnen adviesbureaus en vrijwilligers hun waarnemingen direct in uw invoerportaal invoeren (dit kan ook via de mobiele NDFF Invoer app). Hieronder leggen wij uit hoe u zelf een account op het invoerportaal kunt aanmaken.

Log in op uw invoerportaal en ga naar Waarnemingen organiseren. Selecteer de map waarop u de nieuwe gebruiker waarnemingen wilt laten invoeren (of maak een nieuwe map aan). Dit kan niet in de Inbox.

Klik vervolgens op het rechtenicoontje (poppetje bovenaan bij de prullenbak) en kies voor het tabblad 'Persoon toevoegen'. Vul hier naam een e-mailadres van de nieuwe gebruiker in en kies de gewenste rechten. Nadat u op Oké hebt geklikt wordt er een e-mail met inloggegevens verstuurd naar de nieuwe gebruiker. Naast deze map kan de persoon nu ook gegevens invoeren in een eigen Inbox en zelf mappen aanmaken.

Waarnemingen die door deze persoon worden ingevoerd worden in het uitvoerportaal weergegeven met uw organisatie als bronhouder.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.