Workshops

Op 23 november 2022 organiseerde BIJ12 een sessie waarin de technische oplossing voor het aanleveren van natuurgegevens is gepresenteerd. Tevens was er de mogelijkheid voor Groene Bureaus om zich in te schrijven voor workshops in december 2022 en januari 2023 waarin samen met medewerkers van BIJ12 de eerste stappen gemaakt zijn bij het gebruik van het leveren van natuurgegevens met de QGIS plugin ‘NDFF connector plugin’. Tijdens meerdere workshops zijn eerder 17 Groene Bureaus begeleid bij het gebruik van de plugin om waarnemingen aan de NDFF te leveren. Naast het begeleiden van de deelnemers zijn er naar aanleiding van deze momenten updates geweest van de QGIS plugin waarin allerlei issues opgelost zijn. Op maandag 17 april 2023 en op dinsdag 25 april 2023 zal de NDFF wederom workshops plannen, opgeven voor deze workshop kan via het Serviceteam van de NDFF.

Om tijdens de workshop direct aan de slag te kunnen vragen we je voor te bereiden:

  • vraag API toegang tot de acceptatie omgeving aan. Dit kun je doen door een e-mail te sturen aan het serviceteam met daarin de organisatienaam, contactpersoon voor de API en het e-mailadres van deze contactpersoon (geen algemeen e-mailadres);
  • neem naar de workshop mee: laptop, data (afgelopen 3-5 jaar, hier gaan we mee oefenen), autorisatiegegevens (API toegang).
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.