Extern account aanvragen

Wat is een extern account?

Een extern account is een account op het NDFF Uitvoerportaal, dat een abonnee tijdelijk kan laten verstrekken aan een persoon buiten de eigen organisatie. Deze persoon heeft dan tijdelijk toegang tot het NDFF Uitvoerportaal.

Voor wie is een extern account bedoeld?

Externe accounts worden uitgegeven voor specifieke projecten. Bijvoorbeeld wanneer u een adviesbureau een bepaalde opdracht laat uitvoeren. U kunt een medewerker van het adviesbureau dan tijdelijk toegang geven tot het Uitvoerportaal van de NDFF. De externe gebruiker kan zelf inloggen op het Uitvoerportaal en de gegevens raadplegen. Zodra het project is afgelopen, wordt het externe account weer afgesloten.

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.